iznajmljivanje apartmana
apartmani Hrvatska

apartmani Hrvatska

vrata i prozori
stolarija

Vodice apartmani

Vodice su jedan od najuredenijih gradova na Jadranu i mjesto čiste izvorske vode poznato po podzemnim vodama i bunarima. Nekada su voda, vino i masline bile  glavni izvozni proizvodi Vodica u Zadar, Šibenik i Veneciju, zbog čega je izgraden Stari porat- pristanište velikih trgovačkih brodova. U Vodicama u središtu grada nalazi se Trg hrvatskih mučenika sa svojim povijesnim bunarom želja u koji se bacaju kovanice, poput zagrebačkog Manduševca i gradski park koji je kao i istočni dio grada, čije su ulice uglavnom šetališta - biciklisticka zona. U Vodicama, pokraj crkve bogatog baroknog  pročelja, sagradene 1749.g. čuva se barokni zvonik , Arauzona- staro rimsko naselje i građevina iz 4.st. pr.K.- Rimska cisterna, izvor vode za piće Rimljanima.  Zabaviti se možete u najstarijem vodičkom kafiću “Centar” ili klubu Hacienda. Vodice, mali biser sjeverne Dalmacije oduševljava i privlači svoje goste specifičnim ljepotama, raskošnim zelenilom, uredenim plažama, rivom prepunom palmi, posebnim šarmom grada i gostoljubivih mještana.


villa Vodice
Villa Vodice nudi vam prekrasan privatni smještaj. Čekaju Vas apartmani i divna hrvatska plaža, savršena za ljetovanje s prijateljima ili obitelji. Naši apartmani su kategorizirani sa 4 zvijezdice te su u potpunosti opremljeni, a gostima nudimo i dodatne mogućnosti poput internet priključka.
+385 91 120 7498 info@apartmanivodice.com
Vodice apartmani
Vodice apartmani nude 2 apartmana . Apatman br.1 (2-6 osoba) ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, klima, sat tv, i balkon. Idealan apartman za četveročlane obitelji i miran obiteljski odmor. Svi gosti imaju mogućnost korištenja zajedničke terase sa grillom, mogućnost dovođenja kućnih ljubimaca uz najavu.
+385 91 167 0720 mladen@vodice-apartmani.com
apartmani Tisno
Apartmani Hrga sastoje se od osam 2-krevetnih i osam 3-krevetnih stambenih jedinica s balkonima. Svaki apartman posjeduje SAT-TV, klimatizacijski uređaj i potpuno opremljenu kuhinju. U dvorištu Vam je na raspolaganju veliki zasebni parking prostor i grill. Apartmani su smješteni u tihoj ulici blizu centra grada, samo pet minuta hoda od mora.
+385 98 209 288
info@hrga.net
Apartmani Zorica smješteni su u mjestu Vodice. Gostima nudimo nekoliko različitih apartmana i sve potrebno za najljepši odmor. U novim i komforno opremljenim apartmanima, koji se nalaze nedaleko od mjesne plaže, pružit ćemo Vam ugodan i kvalitetan boravak.

+385 22 444 180 info@apartmani-zorica.com

 
Znamenitosti HrvatskeZnamenitosti Hrvatske
Prirodne ljepote i kulturno povijesne znamenitosti za obići
Istra apartmaniIstra apartmani
Privatni smještaj, apartmani, ville, sobe na području Istre
yacht charter croatiaYacht charter Croatia
Sailing croatia, yacht and boat charter offer in croatia
   

desni stupac

 

Copyright cro-apartman 2007-2011
Izrada web stranica