iznajmljivanje apartmana
apartmani Hrvatska

apartmani Hrvatska

vrata i prozori
stolarija

Rab apartmani

22 kilometra dug otok Rab svrstava se u dio arhipelaga Kvarnerskog zaljeva koji se nalazi na sjevernom dijelu Jadranskog mora, a osim maloga grada Raba na otoku se nalazi i 7 drugih mjesta koja su smještena na različitim dijelovima otoka: Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar. Otok Rab broji oko 9000 stanovnika koji žive od turizma, ribarenja i poljoprivrede. Rab je odlično mjesto za sve oblike sporta i rekreacije, a bogata ponuda dnevnih izleta, charter brodova, gastronomija, noćni život i zabava te prekrasne plaže, čisto more preljepa priroda ono su što već godinama privlači mnogobrojne posjetitelje. Nadamo se da ćete i vi pronaći smještaj za sebe te da ćete u potpunosti uživati u ljepotama i bogatim kulturno-zabavnim sadržajima otoka Raba.


apartmani Rab
Apartmani Rab Apartmani i sobe na jednom od najljepših otoka na Jadranu. Ljetujte i zimujte na otoku sunca, mora i ljubavi, Otok Rab, Banjol. Klimatizirani apartmani, s prekrasnim pogledom na Rab i Porat smješteni u ugodnom prirodnom ambijentu. Na svega 500 m udaljenosti naći ćete sve potrebno, za ugodan i miran odmor
+385 98 720 749 apartmani-badurina@email.htnet.hr
Rab apartmani
Rab apartmani smješteni u najljepšem dijelu Raba, vrlo pogodni za mirni obiteljski odmor. Posebno je pogodna za obitelji sa djecom zbog mogućnosti cjelodnevnog korištenja sadržaja koje nudi sama pozicija: plaža, roštilj, SAT TV, terasa s pogledom na more i osigurana parkirna mjesta.

+385 98 967 2222 mehmed.jusic@inet.hr

 
Znamenitosti HrvatskeZnamenitosti Hrvatske
Prirodne ljepote i kulturno povijesne znamenitosti za obići
Istra apartmaniIstra apartmani
Privatni smještaj, apartmani, ville, sobe na području Istre
yacht charter croatiaYacht charter Croatia
Sailing croatia, yacht and boat charter offer in croatia
   

desni stupac

 

Copyright cro-apartman 2007-2011
Izrada web stranica