iznajmljivanje apartmana
apartmani Hrvatska

apartmani Hrvatska

vrata i prozori
stolarija

Murter apartmani

Murter je smješten između Šibenika i Zadra i najstarije je naselje na istoimenom otoku. Cestovno je povezan je sa Jadranskom turističkom magistralom, a od Šibenika je udaljen svega 30km. Naselje Murter smješteno je na plodnoj zemlji između uvala Slanica i Hramina. Crkva sv. Mihovila, kapela sv. Roka, na brdu iznad sela, i crkva Gospe od Gradine, najstarije su murteranske crkve te ih svakako treba pogledati nađete li se na Murteru. Stanovnici Murtera oduvijek se bave turizmom, poljoprivredom i ribarstvom te su svojim pomorskim i ribarskim umijećem osobito poznati.


Murter apartmani
Apartmani Murter luksuzni apartmani u kući samo 15-ak metara od plaže. Kuća, u samom Murteru, nalazi se na najljepšem i najmirnijem dijelu otoka. Tržnica, ljekarna, ambulanta, trgovine, benzinska postaja, pošta, turisticke agencije, marine, tereni za sport i sve što je potrebno udaljeno je 200 m. Apartmani s pogledom na more garancija su za Vaš bezbrižni odmor. .
+385 98 823 923 info@murter-apartmani.com
apartman murter
apartmani Murter u našoj punudi imamo tri apartmana . Apatman br.1 (6+1) je trosoban , apartman br. 2 (4+1) je dvosoban i apartman br.3 (3) je dvosoban. U Murter spadaju i najljepše plaže regije; Slanica, Vucigrađa, Podvrške i još mnogo interesantnih manjih plaža koje Vam mogu omogućiti nesmetano uživanje u čarima ljeta.
+385 98 961 8088 jasnamud@net.hr
apartmani Tisno
Apartmani Ljubica se nalaze u mjestu Tisno. Opremljeni su spavaćim sobama kao i sa pomoćnim ležajevima u dnevnim sobama. Apartmani Tisno su ocijenjeni sa tri zvjezdice. U neposrednoj blizini kuće se nalazi plaža sa čistim morem. Kuća posjeduje dvosobni apartman i dva jednosobna apartmana. Svi apartmani sadrže terase, kuhinje i kupaonice sa tuš kadom.
+385 1 232 1287 contact@apartmani-ljubica.com
apartmani Kornat
Apartman Kornat provedite svoj odmor na otoku Murteru, u malom mjestu Betina, koje uz mjesto Murter nudi sve potrebno za najljepši odmor. U novim i komforno opremljenim apartmanima, koji se nalaze nedaleko od mjesne plaže, udaljeni svega 70 metara, pružit ćemo Vam ugodan i kvalitetan boravak.
+385 98 336 807 kornat@email.t-com.hr
Medulin
Apartman Murter Miro nova kuća, oaza mira i tišine, blizu plaže, dvorište je u sjeni zelenila, kuća raspolaže vlastitim parkiralištem. kuća je udaljena od mora cca 250 m, kuća je udaljena cca 600 m od centra, najbliža trgovina prehrambenim proizvodima udaljena je cca 250 m, najbliži restoran udaljen je cca 250 m.
+385 98 929 5188 miro.jelic@inet.hr

 
Znamenitosti HrvatskeZnamenitosti Hrvatske
Prirodne ljepote i kulturno povijesne znamenitosti za obići
Istra apartmaniIstra apartmani
Privatni smještaj, apartmani, ville, sobe na području Istre
yacht charter croatiaYacht charter Croatia
Sailing croatia, yacht and boat charter offer in croatia
   

desni stupac

 

Copyright cro-apartman 2007-2011
Izrada web stranica