iznajmljivanje apartmana
apartmani Hrvatska

apartmani Hrvatska

vrata i prozori
stolarija

Karlobag apartmani

Karlobag je smješten podno Velebita nasuprot otoku Pagu i sa svojom rivijerom prostire se na 42 km po dužini Jadranske obale. Posebno je pogodan za one koji odmor žele provesti na moru i u planini. Karlobag nudi kvalitetne sobe i apartmane u obiteljskim kućama, razne kulturno-zabavne i sportske priredbe, sportove na vodi, ribolov, iznajmljivanje bicikla, scootera i čamaca, barove, restorane, klubove... Blizina zanimljivih izletišta poput sjevernog Velebita, nacionalnih parkova Paklenice i Risnjaka pruža gostima raznovrsne sadržaje za nezaboravan odmor. Karlobag sa svojom Rivijerom u dužini od 42 km jadranske obale, smjestio se ispod naše dične planine Velebita. blizina sj. Velebita Paklenice i Plitvica. Karlobag je grad i luka u Velebitskom kanalu u području Velebitskog podgorja nasuprot otoku Pagu, udaljenom oko 1,8 km širokim Velebitskim kanalom. Karlobag posebno zanimljiv onima koji ljetni odmor žele provesti kombinirano - na moru i u planinama. Uz razvedenu obalu i čisto more. Tu su udobni hoteli, prostrani kampovi, sobe i apartmani u obiteljskim kućama, restorani i ostali sadržaji da bi se proveo bezbrižan odmor. Šetnje, sport, planinarenje, paintball, biciklizam, košarka, tenis samo su neke od aktivnosti kojima se ovdije možete baviti. Otvoreni bazen, organizirani izleti brodom, tenis tereni, stolni tenis, tobogan, vaterpolo, ronjenje, jedrenje, ribolov, iznajmljivanje bicikla, iznajmljivanje čamca na vesla i pedalina, ronilački klub, skijanje na vodi, iznajmljivanje scutera i motornih čamaca, banke, pošta, kino dvorana, barovi, restorani, pizzerije, disco club …


apartmani Karlobag
Apartmani Karlobag su smješteni u mjestu Ribarica samo 40 metara od mora u sklopu Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, daleko od industrije u oazi predivnog mora i čistog zraka. Vrhunski opremljeni apartmani za 2-6 osoba, sa terasom od 16m2 i pogledom na more. Posjetite nas i našim gostoprimstvom opravdati ćemo vaš izbor.
+385 98 337 969 apartmani.rukelj@gmail.com
apartman Karlobag
Apartman Karlobag kompletno opremljen apartman sa velikom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom i dnevnom sobom sa klimom i internetom. Spavaća i dnevna soba izlaze na veliku terasu sa prekrasnim pogledom na more i Pag. Kuća se nalazi 50m od mora, stepenicama se direktno izlazi na plažu. Od centra Karlobaga udaljena je 800m.
+385 98 186 1713 mirjam.petric@gs.t-com.hr
Karlobag apartman
Apartmani Danica kategorizirani su sa 3 zvijezdice, lijepa kružna spavaća soba sa velikim staklenim vratima sa pogledom na more. Udaljena svega 100m od prekrasne plaže i mora. Mirno mjesto za odmor - samostojeća kuća sa 4 app.=120m2=16 ležaja; veliko ograđeno dvorište ( pogodno za djecu );gostima je na raspolaganju i vrtni roštilj

+385 98 980 5533  
Karlobag apartmani
Karlobag apartmani su su namješteni po kategorijama 3 i 4 zvjezdice, a u kući se još nalazi i mini restoran za korisnike apartmana, gdje je uvijek moguće uživati u alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Na jelovniku se nalaze domaći sir i pršut, jela sa roštilja te drugi specijaliteti ovog podneblja. Kuća je smještena uz samo more, gotovo u samoj uvali sa lijepom plažom. Uvala je lijepo zaštićena i sigurna, vrlo prikladna za vezanje čamaca iglisera .
+385 98 998 8027 vedran.japuncic@gs.t-com.hr

 

 
Znamenitosti HrvatskeZnamenitosti Hrvatske
Prirodne ljepote i kulturno povijesne znamenitosti za obići
Istra apartmaniIstra apartmani
Privatni smještaj, apartmani, ville, sobe na području Istre
yacht charter croatia
Sailing croatia, yacht and boat charter offer in croatia
   

desni stupac

 

Copyright cro-apartman 2007-2011
Izrada web stranica