iznajmljivanje apartmana
apartmani Hrvatska

apartmani Hrvatska

vrata i prozori
stolarija

 

Crikvenica apartmani

Crikvenica je razvijeno turističko mjesto u Kvarnerskom zaljevu. U crikvenicu ubrajaju se i okolna mjesta Dramalj, Selce i Jadranovo. Crikvenica nudi sve sadržaje potrebne za ljetni odmor na moru. Zavidan kapacitet smještaja u blizini plaža koje se pružaju 8 km po dužini obale koje se ponose plavom zastavom, što znači da je briga o čistoći na plaži jednaka visokokvalitetnoj čistoći mora. Na plažama ćete pronaći sve potrebne sadržaje za zabavu i uživanje; barove, slastičarne, odbojkaška igrališta, iznajmljivanje pedalina, skijanje na vodi... Niz prodavaonica i servisa, banke, pošte i ljekarne omogućit će vam bezbrižan odmor.


apartmani Makarska
Apartmani Crikvenica nalazimo se u Crikvenici, jednom od najljepših mjesta na Kvarneru. Apartmani su smješteni u mirnom dijelu Crikvenice, cca 600 m udaljeni od centra grada i plaže, okruženi zelenilom i pružaju prekrasan pogled na Kvarner i sam centar Crikvenice. Svi apartmani imaju poseban ulaz i vlastito parkiralište.
+385 91 890 9237 sonja.prpic@ri.t-com.hr
Makarska apartmani
Apartmani Crikvenica kuća se nalazi u samom centru Crikvenice. Ispred kuće je parkiralište i preko puta njega more. Svi apartmani su klimatizirani i imaju TV i satelitsku antenu. Apartmani su sa 2 i 4 ležaja i imaju kuhinju,toalet i pogled na more. Plaže se nalaze 10-tak metara od kuće

+385 98 230 011  
Villa Makarska
Apartmani Kaskade nalaze se u atraktivnom dijelu Crikvenice, samo 30 metara od mora, sa prekrasnim pogledom na more. Restoran, teniski tereni, vodeni sportovi, ronilački centar, su sadržaji u neposrednoj blizini apartmana.
Smještaj u apartmanima je moguć tijekom cijele godine. Apartmani su visoke kategorije sa vlastitim kupaonama, sat-tv, klimom i velikim parkingom.
+385 91 570 1227 appkaskade@hotmail.com
Makarska apartman
Villa Lucija locirana je između Dramlja i Crikvenice, u Košuljandićima. Udaljenost od plaža 400m. Smještaj za tri, četri, pet ili šest osoba,mogućnost kombiniranja. Sobe su sa TV, Sat, Terase, Veliki parking. Za rezervaciju smještaja u Vila. Lucija, obavezno izvršiti uplatu akontacije od 30%
+385 98 217 087 ernestbabic@web.de
3 Palme privatna obiteljska kuća nudi apartmane i studija, idealne za godišnji odmor, u novoizgrađenom objektu samo 200 metara udaljenom od mora. Kuća se nalazi na samoj granici izmedju Crikvenice i Selaca a smjestaj se nudi u 2 apartmana i 2 studia.
+385 98 861 484  

 
Znamenitosti HrvatskeZnamenitosti Hrvatske
Prirodne ljepote i kulturno povijesne znamenitosti za obići
Istra apartmaniIstra apartmani
Privatni smještaj, apartmani, ville, sobe na području Istre
yacht charter croatiaYacht charter Croatia
Sailing croatia, yacht and boat charter offer in croatia
   

 

desni stupac

 

Copyright cro-apartman 2007-2011
Izrada web stranica